Индустриални решения

Периметровa система за охрана на големи и слабонаселени райони „Патрол Ай“

Патрол Ай е софтуер , който управлява камери за детекция на движение, за външно използване, известни с наименованието си trail cameras.
Софтуерът е предназначен за мониторинг на зони извън пределите на големи населени места, където липсва комуникационна и електрозахранваща инфраструктура.
Системата позволява работа с множество детектори (от различни производители), които изпращат снимки/ видео и допълнителна информация по SMS, MMS или e-mail, като софтуерът следи статуса на устройствата.

Той позволява детекторите и камерите да бъдат управлявани от разстояние, в зависимост от техните технологични параметри и административни права.
Brochure_Patrol-Eye

Инфрачервена мобилна дигитална камера LION-MG-983G


LION-MG-983G е дигитална инфрачервена камера за наблюдение с 3G комуникационна функция. Камерата се активира от движение на човек или животно благодарение на високо чувствителния PIR сензор за движение и след това автоматично запечатва събитието като снимки с висока резолюция и/или го записва като видео файл. Снимките и/или видео файлът се изпращат веднага до Вашето мобилно устройство или елетронната Ви поща чрез GPRS мрежа.

Kамерата може да се използва като автоматично устройство за наблюдение и запис на нежелано проникване в домове, магазини, училища, офиси и др. Може да се използва и за проследяване трасетата на диви животни.
Brochure_Lion-MG-983G_BG-v2

Безпилотни летателни апарати LION GS1000 PRO – Многозадачни решения в индустрията

Със своята 20 годишна история на утвърден вендор и интегратор на системи за дистанционно наблюдение, интеграция на софтуер за контрол и наблюдение и използвайки партньорството си със световни лидери в производството на летателни платформи, електронно-оптични системи за наблюдение, навигационни / контролни станции и системи за управление за дълъг обхват, Лион Технолоджис асемблира и предлага на своите партньори и клиенти завършени специализирани решения за:
– визуално обследване от въздуха;
– термографски измервания и безразрушителен контрол;
– безпилотни летателни апарати за водене на видеонаблюдение и периметрова охрана;
– GIS решения
Brochure-Lion-DF Commander_Prov4

Информационна система за резервиране, продажба и отчитане на билетите за нуждите на кино театри

Основната цел на информационната система е да бъде обхванат и автоматизиран целият процес на резервиране и продажба на билети и по този начин да се повиши бързодействието и отчетността. Софтуерът притежава интуитивен графичен интерфейс и позволява да бъдат правени резервации и продажби през интернет или от станции на самообслужване.

Системата оптимизира, ускорява и подобрява отчетността при резервиране и продажба на билети, както и позволява пълен контрол и отчетност на процеса на резервиране и продажба на билети. Системата отговаря на изискванията на Министерство на Финансите за издаване на ценни книжа (билети).

Виртуален компютър „AlwaysOnPC“

AlwaysOnPC е първият по рода си “Cloud” виртуален компютър, който позволява на притежателите на Смарт телефони да ползват функционалността и предимствата на персонален компютър, на своите телефони, като работят отдалечено на защитена система от сървъри.

Голямо предимство на системата е поддръжката на множество платформи, като IPhone, Android, Blackberry, MS Windows и др.

Защитен маршрутизатор (secrouter)

SecRouter (Защитен маршрутизатор) е система за защита на корпоративни или доверени мрежи, които изискват специални мерки за сигурност, когато са свързани с публични или несигурни мрежи. Системата притежава „защитна стена” и изграждане на връзка чрез криптирани логически тунели (VPN) до отдалечени сигурни мрежи или работни места. В зависимост от модификацията, системата може да използва различни криптографски и тунелни стандарти и алгоритми за размяна на ключове. SecRouter G е съобразена с изискванията на ЗЗКИ за степен „Поверително”.

Система за мониторинг на телефонни линии

Системата за мониторинг на телефонни линии е предназначена за записване на разговори в телефонни центрове, банки, държавни и други институции при които е необходимо да бъдат вземани такива мерки.

Притежава меню на български език, интуитивен интерфейс и висока степен на защита на записаните данни. Монтажа и не е зависим от телефонната централа и не изисква закупуването на допълнителни елементи.